Blog

9 Λογοι για υπηρεσίες

Complete-Guide-to-Finding-the-Right-Magento-Developer
Blog / Magento

9 Λογοι για υπηρεσίες

9 λόγοι για την επιλογή υπηρεσιών ανάπτυξης Magento.

Μεταξύ μιας σειράς τεχνολογιών ανάπτυξης ηλεκτρονικού εμπορίου, το Magento έχει βρει έναν τρόπο να τραβήξει τη μεγαλύτερη προσοχή. Εξυπηρετεί τους εμπόρους με φιλικότητα στις μηχανές αναζήτησης, τεράστια επεκτασιμότητα, άψογη αξιοπιστία και χρησιμότητα.

Ωστόσο, η συνεργασία με το Magento δεν είναι εύκολη. Έτσι, υπάρχει η χρησιμότητα ενός παρόχου υπηρεσιών ανάπτυξης Magento.

 

Τι είναι οι υπηρεσίες ανάπτυξης Magento;

Οι υπηρεσίες ανάπτυξης Magento αναφέρονται σε επαγγελματική βοήθεια από ειδικούς για την κατασκευή ενός καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου πάνω από το Magento.

Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν συνήθως ανάπτυξη μπροστινού και οπισθίου τμήματος Magento, επιχειρηματική ανάλυση, δοκιμές, εντοπισμό σφαλμάτων, υποστήριξη και συντήρηση, ενημέρωση και κλιμάκωση. Με λίγα λόγια, όλα όσα χρειάζεται κανείς για να ενισχύσει την απόδοση του ιστότοπού του Magento.

Οι υπηρεσίες ανάπτυξης Magento κυμαίνονται από τη δημιουργία ολοκαίνουργιων καταστημάτων Magento έως τη δημιουργία προσαρμοσμένων λειτουργιών ηλεκτρονικού εμπορίου. Η πρόσθεση νέων δυνατοτήτων, η αναβάθμιση στην πιο πρόσφατη έκδοση ή η ενσωμάτωση μια εφαρμογής τρίτου μέρους, είναι μερικά παραδείγματα για την ανάγκη μια υπηρεσίας ανάπτυξης Magento.

Γιατί πρέπει να εξεταστούν οι υπηρεσίες ανάπτυξης Magento για το ηλεκτρονικό κατάστημά;

 

Για να αποκτηθεί ένας άψογος ιστότοπος Magento, θα πρέπει να εξεταστεί το ενδεχόμενο να βασιστεί σε επαγγελματικές υπηρεσίες ανάπτυξης Magento. Από έμπειρες εταιρείες δεν θα αφεθεί τίποτα από αυτά που πρέπει να γίνουν, προκειμένου ο ιστότοπός να λειτουργεί καλά και να προσελκύσει πελάτες.

Ακολουθούν οι εννέα κορυφαίοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να εξεταστούν οι υπηρεσίες ανάπτυξης Magento για έναν ιστότοπο.

Το ρίσκο της ατομικής διαχείρισης του Magento.

Η δημιουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος με μετατροπές απαιτεί εις βάθος έρευνα αγοράς και την κατανόηση του τι κάνουν άλλοι ανταγωνιστές. Οι ειδικοί της Magento, μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό το δύσκολο έργο, γρήγορα και αποτελεσματικά. Έχουν μεγάλη εμπειρία στον τομέα αυτόν και έχουν αποκτήσει υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας. Δεν αφήνουν περιθώριο κινδύνου καθώς προσφέρουν ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου χωρίς σφάλματα.

Όταν επιλέγονται υπηρεσίες από εταιρείες ανάπτυξης Magento, μπορεί να είναι σίγουρο ότι θα ληφθεί ακριβώς αυτό που ζητάει ο πελάτης. Οι επαγγελματίες θα ακούσουν τις ιδέες και θα έχουν κατά νου τους στόχους του ηλεκτρονικού καταστήματος. Διαθέτουν εκτεταμένη εμπειρία εργασίας με αυτήν την πλατφόρμα, οπότε μπορούν να εγγυηθούν μια επιτυχημένη και ομαλή διαδικασία.

Οι επαγγελματίες του Magento είναι προσανατολισμένοι στον πελάτη και θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να τους διατηρήσουν ικανοποιημένους με το κατάστημά ηλεκτρονικού εμπορίου. Επομένως, αντί να τα κάνει κάποιος όλα αυτά μόνος του, καλύτερα να συνεργαστεί με έναν πάροχο υπηρεσιών ανάπτυξης Magento για τη διαχείριση της επιχείρησής του στο διαδίκτυο.

Σπατάλη χρημάτων σε εργαλεία και λογισμικό.

Όταν διαχειρίζεται κανείς μόνος του ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, θα πρέπει να δαπανήσει χρήματα στα πιο πρόσφατα εργαλεία, τεχνολογίες, λογισμικό και σταθμούς εργασίας, μαζί με τους υψηλούς λογαριασμούς Διαδικτύου, και αυτά τα έξοδα μπορεί να κοστίσουν μια περιουσία.

Αυτό δεν είναι θέμα όταν συνεργαστει με έναν πάροχο υπηρεσιών ανάπτυξης Magento, καθώς τα έχει ήδη όλα όσα θα χρειαστεί για την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Επένδυση χρόνου σε άλλες βασικές επιχειρηματικές πτυχές.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με τη συνεργασία με μια εταιρεία ανάπτυξης Magento είναι ότι δεν απαιτείται να μάθει κανείς τεχνικές λεπτομέρειες. Από τη σχεδίαση μέχρι τη βασική ανάπτυξη, όλες τις λεπτομέρειες θα τις διαχειρίζονται οι ειδικοί του Magento για να παράσχουν τα αποτελέσματα που απαιτούνται.

Το μόνο χρειάζεται είναι να διατυπωθούν συγκεκριμένες απαιτήσεις στους εξειδικευμένους προγραμματιστές, οι οποίοι θα τις αναλύσουν από την αρχή και θα μετατρέψουν τις ιδέες σε πραγματικότητα. Ως αποτέλεσμα, εξοικονομείται πολύς χρόνος και προσπάθεια. Στη συνέχεια, ο χρόνος αυτός μπορεί να επενδυθεί σε άλλες βασικές επιχειρηματικές πτυχές και στρατηγικές για να ξεπεραστούν οι ανταγωνιστές.

Εργασία υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

 

Οι εταιρείες ανάπτυξης Magento φέρουν την πλήρη ευθύνη για την απόδοση και την ποιότητα των καταστημάτων που αναπτύσσουν.

Ετοιμάζουν μια συμφωνία που ρυθμίζει διεξοδικά το εύρος της εργασίας, την προθεσμία, την πληρωμή και τις υποχρεώσεις των δύο μερών. Καλύπτουν επίσης τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και άλλες πτυχές της συνεργασίας των εταίρων. Με αυτόν τον τρόπο, και τα δύο μέρη θα προστατεύονται πλήρως.

Σχετικά άρθρα: Επιλογή Προγραμματιστή Magento

Ευέλικτη χωρητικότητα και επεκτασιμότητα.

Οι ξαφνικές αλλαγές του έργου ή ο αυξημένος φόρτος εργασίας ενδέχεται να απαιτούν χρονοβόρες και δαπανηρές ασκήσεις εκπαίδευσης και πρόσληψης κατά τη χρήση εσωτερικής ομάδας. Μπορεί αυτό να μην ισχύει όταν υπάρχει συνεργασία με μια εταιρεία ανάπτυξης Magento, καθώς οι προγραμματιστές είναι ευέλικτοι και έτοιμοι να αναπτυχθούν ή να συρρικνωθούν ανά πάσα στιγμή.

Εν ολίγοις, όταν το έργο πηγαίνει καλά και απαιτείται να επιταχυνθεί η ανάπτυξή του ή να προστεθούν επιπλέον λειτουργίες που δεν υπήρχαν στα αρχικά σχέδια, η συνεργασία με μια υπηρεσία ανάπτυξης Magento δίνει την ελευθερία για γρήγορη και αποτελεσματική προσαρμογή.

Εξοικονόμηση του συνολικού κόστους.

 

Σύμφωνα με μια μελέτη, έως και το 70% των εταιρειών παρακινούνται από τη μείωση του κόστους όταν αναθέτουν σε εξωτερικούς συνεργάτες τα αναπτυξιακά τους έργα. Ο χρόνος και τα δαπανηρά έξοδα ανθρώπινου δυναμικού, μαζί με την πρόσληψη, την εκπαίδευση και τη διαχείριση ομάδων τεχνολογίας, είναι πρωταρχικοί παράγοντες σε αυτές τις μειώσεις.

Όταν εξετάζονται αυτά τα κόστη ανθρώπινου δυναμικού, όπως τα οφέλη, τα κίνητρα, το ρεπό επί πληρωμή και η υποδομή για προσλήψεις πλήρους απασχόλησης, μαζί με τη δέσμευση χρόνου και χρημάτων για την εύρεση και ενσωμάτωση νέων υπαλλήλων, η εξοικονόμηση μπορεί να είναι σημαντική.

Η χρήση ταλέντων πληροφορικής από τις υπηρεσίες ανάπτυξης Magento διατηρεί τα επίπεδα χωρητικότητας ευθυγραμμισμένα με τις ανάγκες προσωπικού και προϋπολογισμού έως ότου η εταιρεία είναι έτοιμη για νέες προσλήψεις πλήρους απασχόλησης.

Κέρδη από τις τελευταίες τεχνολογίες.

Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί η πιο σύγχρονη στοίβα τεχνολογίας σε έργα πληροφορικής, επομένως θα πρέπει να βρεθούν ειδικοί με μεγάλη εμπειρία σε αυτήν την κατεύθυνση.

Η στοίβα τεχνολογίας αλλάζει δραματικά κάθε χρόνο, αλλά δυστυχώς, πολλοί προγραμματιστές στην εταιρεία δεν θα μπορούν να κυριαρχήσουν σε όλες τις περιοχές του Magento.

Οι έμπειροι πάροχοι υπηρεσιών ανάπτυξης Magento δίνουν προσοχή στις τρέχουσες τεχνολογίες και έχουν ανώτερους προγραμματιστές σε πολλούς τομείς. Θα προσφέρουν λύσεις στον απαιτούμενο όγκο με βάση τις πιο πρόσφατες τεχνικές μεθοδολογίες.

Σχετικά άρθρα: Αγορά Magento επέκτασης ή δημιουργίας από το μηδέν

Γρήγορος χρόνος στην αγορά.

Με ένα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό κλίμα στις μέρες μας, η καινοτομία γρήγορα και με σύνεση είναι ζωτικής σημασίας. Το να είναι κανείς πρώτος στην αγορά μπορεί να επηρεάσει δραματικά την επιτυχία ή την αποτυχία του έργου του.

Ακόμη και η καλύτερη εσωτερική ομάδα μπορεί να αντιμετωπίσει υπερφόρτωση έργου που οδηγεί σε προκλήσεις χωρητικότητας και προτεραιότητας, με αποτέλεσμα καθυστερημένες εκδόσεις προϊόντων. Το ιδανικό σενάριο είναι ότι η εσωτερική ομάδα είναι υπεύθυνη για τα βασικά προϊόντα και τους τρέχοντες πελάτες, ενώ η ομάδα υπηρεσιών ανάπτυξης Magento εστιάζει στην απόδοση και τη διαχείριση του χρονοδιαγράμματος των προϊόντων νέας τεχνολογίας.

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που κρύβεται πίσω από τον ταχύτερο χρόνο στην αγορά είναι το επίπεδο δεξιοτήτων της ομάδας. Ωστόσο, οι εταιρείες ανάπτυξης υπηρεσιών Magento ξοδεύουν πολύ χρόνο και χρήμα για να κρατούν τους πελάτες τους ενήμερους με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και καινοτομίες.

Λήψη ειδικής υποστήριξης.

 

Η συνεχής υποστήριξη και συντήρηση έχουν μεγάλη σημασία όσον αφορά την ανάπτυξη του Magento. Μια αποκλειστική ομάδα ανάπτυξης Magento δεν έχει μόνο την ευθύνη να δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο κατάστημα. Η συνεχής υποστήριξη και η συντήρηση ενσωματώνονται επίσης στη συμφωνία, υπονοώντας ότι ο οργανισμός είναι υπεύθυνος να παρέχει υποστήριξη ακόμη και μετά την εφαρμογή.

Καθώς οι επιχειρηματικές εμπειρίες αλλάζουν συνεχώς, η υποστήριξη και η συντήρηση πρέπει επίσης να εξελίσσονται. 

Κατά τη διαδικασία ανάπτυξης του Magento, υπάρχουν δυσλειτουργίες/σφάλματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν και ενημερώσεις για εκτέλεση. Είναι δύσκολο για μια εσωτερική ομάδα να χειριστεί πολλά από αυτά τα ζητήματα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η συνεχής και συνεπής υποστήριξη από τους φορείς ανάπτυξης Magento γίνεται ένας ανεκτίμητος πόρος.

 

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare