Blog

Υπηρεσίες Υποστήριξης και Συντήρησης Magento

Easy-Guide-to-Improve-the-Security-of-your-Magento-1200x625
Blog / Magento

Υπηρεσίες Υποστήριξης και Συντήρησης Magento

Υπηρεσίες Υποστήριξης και Συντήρησης Magento

Το Magento δεν χρειάζεται συστάσεις . Είναι η πλατφόρμα που δεν χρειάζεται εισαγωγή ή εξήγηση όταν μιλάει κανείς για έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου. Είναι γνωστό ότι προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων, καθιστώντας την πολύτιμη επιλογή για κάθε ιδιοκτήτη επιχείρησης. Έρχεται ακόμη, με εξαιρετικές δυνατότητες για όποιον θέλει να δημιουργήσει ένα κατάστημα υψηλής μετατροπής.

Ωστόσο, δεν αρκεί μόνο η ύπαρξη ιστοτόπου Magento. Η διατήρηση της άψογης και ομαλής απόδοσης είναι απαραίτητη για μια βελτιωμένη εμπειρία χρήστη. Αυτός ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την επένδυση του κατάλληλου χρόνου στην υποστήριξη και συντήρηση ιστοτόπων.

 

Τι είναι η υποστήριξη και η συντήρηση του Magento;

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, η υποστήριξη και η συντήρηση του Magento περιλαμβάνει την υποστήριξη και τη διατήρηση της ανώτερης απόδοσης ενός ιστότοπού . 

Γενικά, οι υπηρεσίες υποστήριξης και συντήρησης Magento περιλαμβάνουν:

 • Έλεγχος υγείας της ιστοσελίδας
 • Εγκατάσταση νέων ενημερώσεων κώδικα ασφαλείας
 • Διορθώσεις σφαλμάτων/σφαλμάτων
 • Βελτιστοποίηση απόδοσης ιστότοπου
 • Συνεχής υποστήριξη, παρακολούθηση και ειδοποίηση
 • Συνεχείς εξελίξεις
 • Πολλά ακόμη για τη διατήρηση του ιστοτόπου Magento λειτουργικού και ασφαλή συνεχώς.

Μια ομάδα υποστήριξης και συντήρησης Magento είναι ζωτικής σημασίας για την αντιμετώπιση στιγμιαίων προβλημάτων, για να διασφαλιστεί ότι λειτουργεί ομαλά μακροπρόθεσμα ένας ιστότοπος.

10 λόγοι για την επιλογή υπηρεσιών υποστήριξης και συντήρησης Magento.

Εάν ο ιστότοπός στο Magento δεν συντηρείται σωστά, θα μπορούσε να οδηγήσει σε κλοπές ταυτότητας, οικονομική απώλεια, υψηλές χρεώσεις επεξεργασίας και ζημιά στη φήμη. Αντιθέτως, ένας σωστά συντηρημένος ιστότοπος μπορεί να βοηθήσει στην προσέλκυση των χρηστών παρέχοντας μια φανταστική εμπειρία αγορών στο διαδίκτυο.

Βελτιστοποίηση της ταχύτητας και του χρόνου λειτουργίας του ιστότοπού.

Η ταχύτητα παίζει ουσιαστικό ρόλο στην επιτυχία του ιστότοπού στο Magento. Το να υπάρχει μια σελίδα αργής φόρτωσης είναι ο μεγαλύτερος αποτρεπτικός παράγοντας για τους επισκέπτες. 

Ακόμη και ένα δευτερόλεπτο διακοπής λειτουργίας του ιστότοπου μπορεί να κοστίσει σημαντικά στην επιχείρησή. Οι επισκέπτες θα στραφούν προς τους ανταγωνιστές, γεγονός που οδηγεί σε απώλεια πωλήσεων. Με τις υπηρεσίες υποστήριξης και συντήρησης Magento, υπάρχει παρακολούθηση ιστότοπου 24/7. Ορισμένες εργασίες, όπως η προηγμένη παρακολούθηση διακομιστή ή η υποστήριξη υποδομής θα καλύπτονται για να διατηρείται ο ιστότοπός σε λειτουργία κάθε φορά. Όταν εξετάζεται η υποστήριξη IT, είναι σημαντικό να κατανοηθεί ότι υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα : η υποστήριξη πρώτου επιπέδου χειρίζεται βασικά ζητήματα, η υποστήριξη δεύτερου επιπέδου αντιμετωπίζει πιο περίπλοκα προβλήματα και η υποστήριξη τρίτου επιπέδου ασχολείται με εξειδικευμένες τεχνικές προκλήσεις και λύσεις σε όλο το σύστημα .

Εν ολίγοις, οι υπηρεσίες υποστήριξης και συντήρησης του Magento μπορούν να βοηθήσουν στην απόδοση του ιστότοπού, όπως:

 • Βελτιστοποίηση φιλοξενίας από έναν αξιόπιστο πάροχο υπηρεσιών
 • Ενεργοποίηση της προσωρινής μνήμης για την παρακολούθηση των σελίδων που επισκέπτονται περισσότερο οι χρήστες
 • Διασφάλιση της ταχύτερης φόρτωσης του ιστότοπού
 • Παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας του ιστότοπού

Σχετικά άρθρα: 4 βήματα για να εξελιχθεί και να κλιμακωθεί μια επιχείρηση Magento το 2023.

Αναβάθμιση του ιστοτόπου στην πιο πρόσφατη έκδοση

Όταν κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση Magento, η ομάδα υποστήριξης ειδοποιείται αμέσως. Αυτό συμβαίνει επειδή παρακολουθούν όλες τις κρίσιμες και προτεινόμενες ενημερώσεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων για το επίσημο κατάστημα και σχετικών επεκτάσεων και λογισμικού τρίτων. Έτσι, μπορούν να σας εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Όταν χρειάζεται αναβάθμιση/ενημέρωση, η ομάδα υποστήριξης και συντήρησης είναι διαθέσιμη για να ολοκληρώσει την εργασία γρήγορα και αποτελεσματικά. Θα βοηθήσουν να αναβαθμιστεί ο ιστότοπος στο Magento στην πιο πρόσφατη έκδοση, ώστε να επωφεληθεί κανείς από όλες τις νέες δυνατότητες. Επιπλέον, θα καταβάλουν τις απαραίτητες προσπάθειες για την εγκατάσταση των ενημερώσεων και των επιδιορθώσεων ασφαλείας έγκαιρα και με ασφάλεια.

Άμεση διόρθωση σε σφάλματα/βλάβες

Κάθε φορά που κάποιος χρειάζεται επιδιόρθωση σφαλμάτων ή βοήθεια με τη διαμόρφωση του Magento, μια εταιρεία υποστήριξης και συντήρησης Magento μπορεί να το επέμβει αμέσως. Παρέχουν εξατομικευμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης Magento και έγκαιρους ελέγχους υγείας για να διατηρήσουν το ηλεκτρονικό κατάστημα σε βέλτιστη απόδοση.

Η τακτική επιδιόρθωση σφαλμάτων, διενέξεων και σφαλμάτων είναι εξίσου σημαντική με την επείγουσα επιδιόρθωση. Η ομάδα υποστήριξης και συντήρησης θα εξετάσει κάθε γραμμή κώδικα για να εντοπίσει τα προβλήματα και να τα διορθώσει μέσα σε λίγες ώρες.

Βελτίωση της ασφάλειας του ιστότοπού

 

Αναμφίβολα, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου θα πρέπει να λαμβάνουν κάθε δυνατή προφύλαξη για να διατηρούν τα δεδομένα των πελατών ασφαλή. Η τακτική συντήρηση μπορεί να ενημερώσει τα ηλεκτρονικά καταστήματα με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας μόλις το Magento τις κυκλοφορήσει.

Επιπλέον, η ομάδα υποστήριξης και συντήρησης μπορεί να προσθέσει κατάλληλες επεκτάσεις για την ενίσχυση της ασφάλειας του καταστήματός. Με τις κατάλληλες μονάδες ασφαλείας, θα προστατευτούν τα δεδομένα πελατών, θα αποτραπεί η απώλεια παραγωγικότητας και θα μειωθούν οι κυβερνοεπιθέσεις.

Έγκαιρος έλεγχος και διάγνωση

Πολλοί ιδιοκτήτες πιστεύουν ότι η επιχείρησή τους συνεχίζει να λειτουργεί σωστά χωρίς τεχνικά προβλήματα. Ωστόσο, κατά καιρούς μπορεί να προκύψουν επαγγελματικά ζητήματα, κάτι που είναι αναπόφευκτο.

Ένα αξιόπιστο γραφείο υποστήριξης και συντήρησης Magento θα παρακολουθεί τυχόν τεχνικά ζητήματα που ενδέχεται να προκύψουν στον ιστότοπό. Έτσι, θα λαμβάνει τακτικούς ελέγχους και δοκιμές, συμπεριλαμβανομένων ενσωματωμένων λειτουργιών, επεκτάσεων, ενσωματώσεων τρίτων και συμβατότητας.

Με άμεσους ελέγχους, η ομάδα υποστήριξης και συντήρησης μπορεί να διαχειριστεί το ηλεκτρονικό κατάστημα, να εξετάσει τους κινδύνους πιθανών ζητημάτων και να στείλει ειδοποιήσεις με μεθόδους για την άμεση επίλυσή τους.

Διατήρηση ενημερωμένου SEO

Η τακτική συντήρηση είναι ζωτικής σημασίας για να διατηρηθεί ιστότοπός σε υψηλότερη κατάταξη στη Google και σε άλλες μηχανές αναζήτησης. Οι σταθερές πρακτικές SEO μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες-στόχους να βρουν την επιχείρηση. 

Οι ειδικοί θα ελέγξουν τους λογαριασμού στο Google Analytics για να αυξήσουν την ταχύτητα και την αποδοτικότητα μιας ιστοσελίδας. Ως αποτέλεσμα, τα καλά αποτελέσματα αναζήτησης δημιουργούν σημαντικό αριθμό δυνητικών πελατών κάθε μήνα.

Διαμόρφωση επεκτάσεων από αξιόπιστες πηγές

Εάν χρειάζεται να εγκατασταθούν επεκτάσεις για να προστεθούν επιθυμητές λειτουργίες στον ιστότοπό στο Magento, θα πρέπει να αγοραστούν από αξιόπιστες πηγές. Οι ειδικοί υποστήριξης και συντήρησης βοηθούν στην επιλογή και προσαρμογή των επεκτάσεων ώστε να ταιριάζουν με συγκεκριμένες απαιτήσεις και επιχειρηματικούς στόχους.

Άμεσες απαντήσεις σε ερωτήματα

Μια ομάδα υποστήριξης και συντήρησης είναι συχνά διαθέσιμη 24/7 για να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματά. Θα λύσουν τα προβλήματα μέσα σε λίγα λεπτά και θα επαναφέρουν την επιχείρησή σε λειτουργία.

Μπορούν να αντιμετωπίσουν γρήγορα ένα ευρύτερο φάσμα θεμάτων σε σύντομο χρονικό διάστημα, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια, λόγω της κατάρτισης, της εμπειρίας και της τριβής τους με το αντικείμενο.

Ενίσχυση της εμπειρίας χρήστη

Μια αφοσιωμένη υπηρεσία υποστήριξης και συντήρησης Magento θα αυξήσει τις πιθανότητές για έναν καλύτερο ιστότοπο. Οι επαγγελματίες μπορούν να δημιουργήσουν καλύτερο UX/UI για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Εξετάζουν επίσης βασικούς δείκτες χρηστικότητας και εμπειρίας χρήστη, εφαρμόζουν ελέγχους και κάνουν επιλογές βάσει δεδομένων σχετικά με το τι χρειάζεται να βελτιώσει το κατάστημά ηλεκτρονικού εμπορίου.

Τιμολόγηση

Είναι φθηνότερο να πληρωθούν οι υπηρεσίες υποστήριξης και συντήρησης του Magento από το να επισκευαστεί ο ιστότοπός μετά από επιθέσεις στον κυβερνοχώρο ή διακοπές λειτουργίας. Το κόστος αυτών των επισκευών μπορεί να ανέλθει σε χιλιάδες ευρώ.

«Η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία», λένε. Έτσι, η μετάβαση σε μια υπηρεσία συντήρησης είναι μια πολύ πιο ασφαλής επιλογή.

Πόσο κοστίζει η πρόσληψη μιας υπηρεσίας υποστήριξης και συντήρησης Magento;

Σύντομη απάντηση: εξαρτάται.

Στην πραγματικότητα, το κόστος μιας υπηρεσίας υποστήριξης και συντήρησης Magento δεν είναι σταθερό. Καθορίζεται από τις ιδιαίτερες ανάγκες και τις υπηρεσίες που χρειάζεται κανείς από μια τέτοια εταιρεία.

Όσον αφορά την υποστήριξη και τη συντήρηση, κάθε εταιρεία έχει το δικό της σύνολο πακέτων τιμολόγησης από τα οποία μπορεί να επιλεγεί κάποιο με βάση τις ανάγκες. 

Σχετικά άρθρα: Επιλογή Προγραμματιστή Magento

 

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare